4 Mica vacanţă

joi, 6 mai 2010

Eu şi prietenii mei, noi munţomanii, apreciem şi marea atunci când ştim că atmosfera ce ne aşteaptă acolo va fi una plină de prieteşug şi tocmai de aceea, în soarele arzător al după-amiezii de 30 aprilie, ne-am urcat în personalul de pe Obor şi am pornit către Vama Veche.
Drumul lung, voia bună, băutura la borcan şi uite aşa, în şapte ore, ne-am văzut în jurul corturilor pregătiţi de distracţie.
Am ajuns pe plajă pe le zece seara - foc de tabară în stânga, miros de hamsii rumenite bine bine, foc de tabără în dreapta, Joe Cocker pe fundal - o plăcere!
Ne-am amuzat copios când am dat peste un grupuleţ de tinerei cu o chitară, la marginea drumului, o zdrăngăneau alături de o pancarda "Need Alcohol".
Spre uimirea mea, am dat de o grămadă de cunoscuţi şi astfel au fost două seri reuşite alături de prieteni. Răsăritul l-am prins undeva pe lângă El Comandante când ne zbânţuiam pe "Natasha Bedingfield - Unwritten" care a picat perfect cu starea pe care o aveam.
Voi cum aţi petrecut de Ziua Muncii?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Asta suna fun, tre sa ne intalnim la o cantare/bauta/cheta prin vama/rarau/ceahlau/munte sau nisip sa fie

Ea spunea...

Obligatoriu :)
ţinem legătura.

Anonim spunea...

Muntomanii la vama veche :P, interesant! Ce batran sunt...

Ea spunea...

@mstracna: dacă fondurile nu ne permid muntele, ne mulţumim şi cu marea. Atmosfera să fie frumoasă şi oamenii prietenoşi!

Trimiteți un comentariu